Cégjog

Irodánk ügyvédei jelentős tapasztalattal bírnak cégmódosítás, vállalkozás megszüntetése, eladása és az ezekhez tartozó ügyintézések területén. Ügyvédi irodánk igyekszik a cégalapítás, illetve a vállalkozás beindításához szükséges minden jogi segítséget, támogatást megadni az ügyfelei számára.

Sok cégnek problémát okoz, hogy cégjegyzékadatok módosítása után nem jelentik be a megfelelő szerveknek az újdonságokat, pedig a közhitelesség jogszabályi előírása miatt ez nélkülözhetetlen, ugyanis a cégbíróságok egyrészt nyomon követik a nyilvántartásba vett vállalkozások tevékenységét, másrészt egy ellenőrzés során, ha nem találják a cég székhelyén az ügyvezetőt, súlyos büntetést szabhatnak ki. Irodánk ügyvédei ezekben a módosításokban és jelentésekben is állnak az Ön rendelkezésére.

Amennyiben jogi tanácsadása van szüksége felszámolási, vagy egyéb, a cégét érintő területen, keressen bátran!

Cégjogi ügyintézés

Szolgáltatásaink

Cégjog

  • Cég átnevezésének jogi lebonyolítása
  • cégbejegyzés, cég alapítás
  • cégváltozások
  • cég eladásokhoz átvilágítás
  • jogi és üzletviteli tanácsadás

Egyéb információk

Ezt a Honlapot a Budapesti Ügyvédi Kamarában az 5329 kamarai nyilvántartási számon bejegyzett Zsichla Ügyvédi Iroda tartja fenn az ügyvédekre vonatkozó jogszabályok és belső szabályzatok szerint, melyek az ügyféljogokra vonatkozó tájékoztatással együtt a www.magyarugyvedikamara.hu és a www.bpugyvedikamara.hu honlapon találhatók.

 

Adatkezelési tájékoztató

Facebook